Skip to content

Over Ons

kledingentweedehands is een jong ondernemend bedrijf die streeft naar een beloftevolle toekomst. kledingentweedehands doet er alles aan om zijn werknemers en klanten tevreden te houden, dit doen ze door altijd voor hen klaar te staan. Het bedrijf werkt in de fashion branche dit is een grote branche met veel mogelijkheden, daarom is voor ons ook elke dag weer een leuke uitdaging. Ons bedrijf is gevestigd in Nootdorp, en ons kantoor is 7 dagen per week van 09:00 tot 18:00 geopend. We werken in een team van 40 gedreven werknemers die u graag helpen

werkwijze

kledingentweedehands is werkzaam als een tussenbedrijf. Dit houdt in dat wij u doorverbinden naar een bedrijf dat u kan helpen. Het eerste wat we doen als we een opdracht krijgen is kijken naar de wensen van de klant. Dit is namelijk een essentieel onderdeel om mee te nemen in je onderzoek. Nadat we hebben gekeken naar wat de klant zijn wensen zijn gaan wij op zoek naar een geschikt bedrijf die bij de klant past. Zodra wij dit bedrijf gevonden hebben geven wij een advies aan de klant, dan kan de klant zelf bepalen of hij/zij met dit bedrijf in zee wilt gaan. 

Afspraken

Bij zo een onderzoeken behoren natuurlijk wel passende afspraken die beide partijen moeten naleven. Deze afspraken zullen besproken worden in een meeting die wij met de klant inplannen (dit kan online maar ook face to face). Zodra er een akkoord is zullen wij gelijk aan de slag gaan met uw klus. Hiervoor zullen wij een passende prijs rekenen.